Állatok karácsonya

Szeretettel várjuk a jó szándékú angyalokat a december 7-én 14 órától megrendezésre kerülő Állatok karácsonyán. A közösen feldíszített fa alatt mindenki elhelyezheti az állatoknak szánt ajándékait az ünnepek egész ideje alatt, bármely napon 14-16.30 óra között.

Elsősorban kölyökkutyák és kölyökmacskák részére várunk tápokat, konzerveket.

A mindennapok során szükségünk van még a következő tárgyi adományokra:

Széna, forgács, szalma, etető-, itatóedények, meleg ruhák, antiparazitikumok, vitamintabletták, csonterősítő tabletták, fekhelyek, nyakörvek, pórázok, tisztító- és fertőtlenítőszerek, takarítóeszközök, szemeteszsákok, papírtörlők, mosószerek, folyékony szappan.

Az állatotthon működtetéséhez, az állategészségügyi ellátás biztosításához pénzbeli adományokra is szükségünk van, melyet a következő számlaszámra lehet utalni:

OTP 11736116-20084974-00000000

A legszebb ajándék valamennyi védencünk számára az lenne, ha szerető, meleg otthonra találnának. Ha nincs lehetősége hazavinni az Önnek tetsző állatot, segítheti őt virtuális örökbe fogadással (minden állat adatlapján van erre lehetőség), vagy azzal, ha ajánlja őt ismerőseinek, barátainak. Az állatok hálásak minden törődésért, nyitva tartási időben lehetőség van a velük való foglalkozásra, a vasárnapi sétákon pedig nagy élményt nyújt a közös mozgás.

Köszönjük, ha gondol az árva állatokra!