A Herosz Fehérvári Állatotthon látogatási rendje 2020. június 01-től

Az enyhítéseknek megfelelően állatotthonunk látogatási rendje is megváltozik. Az állatotthon naponta 14-16 óra között van nyitva, de kérjük a látogatókat, hogy foglaljanak időpontot. Aki időpont foglalás nélkül érkezik, annak várnia kell, ha éppen van látogató, vagy várható időpont foglalással látogató. Az adománygyűjtő ládánk továbbra is használható az adományok elhelyezésére napközben. Köszönjük segítségüket!

Időpontot foglalni lehet facebook oldalunkon, telefonon vagy e-mailben is tudunk egyeztetni.

A célunk az, hogy a délelőtti órákban az állatok ellátása zavartalan legyen, és délután a dolgozók minden látogatóval tudjanak foglalkozni.

Az enyhítések még nem jelentik azt, hogy a veszély elmúlt, ezért kérünk mindenkit, hogy a járványvédelmi előírásokat továbbra is tartsák be!

Csak egészséges ember látogasson el állatotthonunkba!

A távolságtartás fontos, a közvetlen érintkezés továbbra is kerülendő!

A maszk viselése az állatotthonban kötelező a látogatók részére!

A ki- és belépéskor kérjük, használják a lábbeli fertőtlenítőt!

Az alapos, és rendszeres kézmosás nagyon fontos, erre az állatotthonban is lehetőség van!

Az állatotthon június 1-től már fogadja a Közösségi Szolgálat keretében a diákokat, a számukra előírt feltételekkel.

A csoportos vasárnapi sétákat június 28-án hirdetjük meg először, fontos, hogy aki szeretne jönni, az majd regisztáljon, a regisztrációt a sétára június 25-én fogjuk megnyitni! A sétán is érvényben lesznek a járványvédelmi szabályok.

A március elejétől fennálló vészhelyzet mindenki számára új volt, köszönjük az állatotthon dolgozóinak, hogy lelkiismeretesen helytálltak ezen nehéz időszakban is, és ezáltal az állatok ellátása nem került veszélybe. Önkénteseink segítségével kihasználtuk az időt és sok feladatot el tudtunk végezni. Köszönjük mindenkinek, aki tárgyi vagy pénzbeli adományával hozzájárult az állatok ellátásához, s ebben a nehéz időben nem hagyták magukra az állatotthon lakóit.  Nagy örömünkre a bejáratnál elhelyezett adománygyűjtő láda mindig megtelt ajándékokkal, és az utalásoknál is sok biztatást, kedves szót kaptunk. A Nestlé Purina támogatásának köszönhetően pedig a kiürült tápraktárunkat is fel tudtuk tölteni, így az élelmezés továbbra is megoldott.