Intézkedések a koronavírus járvány kapcsán 2020.11.10-től

Kedves Látogatóink!
Állatotthonunk a kormány rendelkezései, és az Agrárminisztériummal történt egyeztetésnek megfelelően LÁTOGATÓKAT NEM fogad!
A magára hagyott, sérült állatokat természetesen gondozásba vesszük, és az örökbe fogadás is működik, kizárólag előzetes IDŐPONTFOGLALÁSSAL!
 
Az időpontfoglalás elérhető közvetlenül a facebook oldalunkon, kérhető telefonon (30/9858-309) a dolgozóktól, vagy e-mailben (fejer.megye.herosz@gmail.com) a telepvezetőtől. Kérjük, hogy minden esetben adják meg telefonszámukat, és válasszanak szolgáltatást! Ha szeretnék megnézni az állatokat, akkor a kutya vagy macska örökbe fogadást válasszák. Ha van konkrét állat, aki érdeki Önöket, azt írják be. Kérjük, aki talált állatot hoz, írja be, hogy milyen állatot, honnan hozna be. Ezek az információk megkönnyítik a dolgozók munkáját, és meggyorsítják az ügyintézést. Az információk hiányában nem áll módunkban az időpontot jóváhagyni. Az időpont foglalás biztosítja, hogy egyszerre ne tartózkodjon sok ember az állatotthonban.
Aki foglalás nélkül érkezik, azt sajnos NEM tudjuk fogadni.
 
Az adománygyűjtő ládánk a kapu előtt minden nap elérhető. Kérjük, aki adományt hoz, ott helyezze el. Nagyon köszönjük!
 
A telepre való be- és kilépéskor használják a lábbeli fertőtlenítőt.
A telep területén, különösen a zárt épületeiben, az irodában a szájmaszk viselése kötelező! Kérjük, a bejáratnál készítsék elő a maszkot, hogy a dolgozó lássa, van Önöknél.

A zárt épületekben, az irodában a dolgozók mellett csak egy ember tartózkodhat!
A telepen a kézfertőtlenítő biztosítva van.
Kérjük, csak egészséges, tünetmentes ember látogasson ki az állatotthonba, ha a dolgozók bárkin betegség tüneteit észlelik, megtagadhatják a belépés engedélyezését!
Köszönjük, hogy a szabályok betartásával segítik munkánkat, és lehetővé teszik, hogy ebben a nehéz helyzetben is gondoskodjunk a nehéz sorsú állatokról!
 
Az intézkedések visszavonásig érvényesek!