Móres cicának segítségre van szüksége!

Tit monológja (kérünk benneteket, olvassátok, és segítsetek):
„Amikor A Gazdihoz költözhettem, lett egy macskabarátom, a Bandi. Vörös-fehér kandúr volt, az ilyen cicákhoz valahogy jobban vonzódom azóta is. A minap gazdival az állatorvosi rendelőbe mentünk – mondjuk én be nem teszem a lábam, ha nem muszáj, mindig megvárom az utazó kosaramban, míg végez -, egy macskát vittünk. Először nem tetszett a szaga, de amikor megláttam a vörös-fehér bundáját, ellágyultam.
Aztán megtudtam, hogy szerencsétlent elütötte egy autó, nagy fájdalmai vannak. Csodálom is, hogy ennek ellenére dorombol a gazdinak, még akkor is amikor szurit kap. Mórest műteni kell, másképp nem jön rendbe, de a műtéttel teljesen helyre lehet tenni a törött medencéjét. Ezt a dr. Molnár József nevű állatorvos mondta el gazdinak. Nagyon rendes doki, még abba is belement, hogy a menhely később fizet a műtétért. A menhely kasszája ugyanis most üres, év eleje van, ez mindig nehéz időszak. A vizsgálatok és a műtét 260.000 forintba kerülnek. Nagy fejtörés gazdinak honnan teremti elő ezt az összeget. De én is támogatom azt a döntését, hogy Mórest mentsük meg! Azt is elmondta a gazdi, hogy a tesztje (akármi is ez) negatív, és az ultrahang alapján rendben van a tüdeje, szíve. A rtg képeket is megmutatták, és elmagyarázták gazdinak.
Én ezekből nem sokat értek, de ha meg lehet menteni ennek a fiatal kandúrnak az életét, akkor csak jó dolgok lehetnek. Kérlek benneteket segítsetek! Örök hálám fog benneteket üldözni!”
A menhely számlaszáma: OTP 11736116-20084974-00000000
IBAN szám: HU19 1173 6116 2008 4974 0000 0000
SWIFT-kód: OTPVHUHB