Kutyasétáltatás

VASÁRNAPI CSOPORTOS KUTYASÉTA - JELENLEG NEM SZERVEZÜNK NYILVÁNOS SÉTÁKAT

Ha szereted az állatokat és szeretnél tenni valami jót ma is, akkor csatlakozz a Fehérvári Állatotthon önkéntesei által szervezett vasárnapi csoportos kutyasétához!

A kutyaséták időpontjáról hírlevelünkből, illetve a Facebookon tájékozódhatsz!

Facebook esemény:

https://www.facebook.com/events/1017088418447646/

Jelentkezni a vasárnapi kutyasétára az alábbi linken lehet:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdAvU6KFuyTgBWyHrJzYYb-6-exJcPI4v08QxFnwd12xSHnDw/viewform?fbclid=IwAR1XfzPXEQLBYstJqe0SDNxgFiGS_DKYqRRRA-W9i2hFtxv0wuBtbSbPUus

FONTOS TUDNIVALÓK:

Ha nem sikerül felvételt kérned a hírlevélre, írj nekünk a gazdtikeresek.szfv@gmail.com címen!

Ha elmúltál 14 éves akkor felnőtt felügyelet nélkül is jöhetsz, ha nem akkor kérlek hozzál magaddal 1 felnőttet.

A sétákon mindig vannak kijelölt sétafelelősök, ők felelnek a kutyákért és azért, hogy a sétán minden rendben menjen. Az aktuális sétafelelősök nevét a séta időpontját tartalmazó heti e-mailünkben küldjük el Nektek!

 

Ahogy a HÁZIREND 2.sz mellékletében is le van írva, nincs lehetőség arra, hogy különböző kennelekből 1-1 kutyát kiadjunk bármennyire is cuki. Ez szabály és nincs alóla kivétel! 

A miértekről bővebben a Házirendben lehet olvasni a Vasárnapi kutyaséta mellékletben. 

Kérlek szóljatok másoknak is hogy minél többen legyünk. Nem csak sétáltatni lehet, hanem lelki betegeket ápolni simogatással, vagy fésülni, vagy cicákat simogatni. Minden törődés 1 lépéssel közelebb viszi őket a gazditaláláshoz.

BÁRMI KÉRDÉSETEK, PROBLÉMÁTOK VAN A SÉTA FOLYAMÁN, KÉRLEK KERESSÉTEK A SÉTAFELELŐSÖKET!

Tölts el egy aktív délutánt kutyusainkkal és önkéntesinkkel! Tegyél valami jót ma is, hiszen az Állatotthon kutyusainak legtöbbször csak a vasárnapi kutyaséták alkalmával van lehetőségük mozogni egy jót!
 
Várunk Téged is szeretettel!