Virtuális örökbefogadás

VIRTUÁLIS ÖRÖKBEFOGADÁS

A virtuális örökbefogadás nagyszerű módja annak, hogy akkor is támogathasson egy kiválasztott állatot, ha nem tudja őt ténylegesen örökbe fogadni. A virtuálisan örökbe fogadott állat mellett látható lesz támogatójának neve (vagy beceneve) végig az alatt az időszak alatt, amíg támogatja az adott állat tartását. Természetesen cégnevet is meg lehet adni támogatónak, így egy-egy népszerűbb, látogatottabb állat adatlapja akár reklámhordozóként is használható.

Egy állat becsült napi tartási költsége átlagosan 400 Ft, ennek megállapításánál figyelembe vettük az állategészségügyi, etetési és egyéb tartási költségeket. Egy kölyökállat, akinek teljes oltási programon kell még átesnie többe kerül, mint egy oltott, felnőtt állat, ahogy egy beteg, kezelésre, műtétre szoruló állat tartási költsége szintén magasabb, mint egy egészséges állaté.

A minimális örökbe fogadási időszak 5 nap; amennyiben kevesebbet állít be, azt a rendszer automatikusan 5 napra növeli.

Miután megadta adatait, és elfogadja a szerződés feltételeit, úgy közvetlenül továbbíthatja hozzánk a szerződést, így szervezetünk értesítést kap az örökbe fogadásról.

Ettől az időponttól kezdve Önnek 48 óra áll rendelkezésére, hogy a kiválasztott napi tartási díjat szervezetünk számlaszámára átutalja az állat nevét és a virtuális örökbefogadást feltüntetve a megjegyzés rovatban (pl. Buksi virtuális örökbefogadása). Adománya beérkezésétől számított 3 munkanapon belül véglegesítjük az örökbefogadást és Ön lesz a választott állat VIRTUÁLIS ÖRÖKBEFOGADÓJA a kiválasztott időtartamra, megadott neve/beceneve megjelenik az állat mellett.

Egy állatnak egy időben csak egy virtuális örökbefogadója lehet. Két egy időben indított virtuális örökbefogadás közül az élvez elsőbbséget, melynek befizetése előbb megérkezik bankszámlaszámunkra. Ha az állat már "foglalt", azaz van virtuális örökbefogadója, akkor az Ön virtuális örökbefogadása attól az időponttól indul, amikor az előző virtuális örökbefogadás véget ér.

Amennyiben az állatot a Virtuális örökbefogadás közben örökbe fogadják, vagy elpusztul, a fennmaradó támogatási összeget az állatotthon egyéb állatorvosi költségeinek fedezésére fordítjuk, azaz más állatok állatorvosi ellátását fedezzük belőle.

Minden, bankszámlaszámunkra átutalt adományról adóigazolást küldünk támogatóinknak, amennyiben befizetéskor feltüntették nevüket, címüket és adóazonosító jelüket/adószámukat. Ha bármelyik adat hiányzik, az adóigazolást külön kell kérni írásban (e-mailben vagy levélben), a hiányzó adatok megjelölésével legkésőbb az adományozás évében december 31-ig.

Köszönjük, hogy támogatja kis védenceinket!