Tika - Lili boldog élete

Tikát két hetes korában hajította ki egy autóból jellemtelen, aljas gazdája. Szerencsére állatbarátok nem hagyták az utcán szenvedni, így érkezett meg szeptember elején állatotthonunkba. Egy önkéntesünk családja fogadta be, s nevelete féltő, gondos szeretettel az apróságot. Tika szépen fejlődött és a családi környezetben  az emberektől, nagyobb cicáktól és kutyáktól szép lassan sokmindent megtanult. Amikor megerősödött, megkezdtük az oltási programját és végül november végén az álomgazdi is eljött érte. Az ő beszámolóját olvashatjátok az alábbiakban. Nagyon boldogok vagyunk, hogy sikerült ezt az ártatlan cicát megmenteni és láthatjuk, hogy milyen jó életet élhet.

"Tisztelt HEROSZ Állatotthon!

 
Örömmel szeretnélek értesíteni Titeket, hogy a 2018.11.21-én örökbefogadott Tika (azonosítószám: 1175) nevű cicus (kislányom a Lili nevet adta neki), tehát Lili nagyon jól érzi magát nálunk.
 
Nem voltunk benne biztosak, hogy a 10 éves kiskutyámmal (Zsófival) ki fognak-e jönni. Gondolkodtunk rajta, hogy 1-2 hónapra édesanyámnál lenne a Lili, hogy kicsit nagyobb legyen, amikor a kutyámmal újra találkozik. De mielőtt anyuhoz elindultunk volna Lilivel, a kutyusom lefeküdt mellé. Valamint, amikor nem találta Lilit a szobában, akkor nagyon kereste. Ezzel úgy éreztük, hogy elfogadta Lilit.
Másnap voltak először egyedül (20 percet összesen), de teljes békében voltak.
 
Úgyhogy gondoltam megosztom veletek az örömünket, hiszen mindannyian nagyon szeretjük a kis Lilit (aki nagyon sokat nőtt azóta). A két állat játszott is már egymással. Rosszalkodnak is, van,hogy a Lili piszkálja a Zsófit, van, hogy fordítva. Kergetőznek egyet és utána békés alszanak együtt. Lili nagyon jóízűen és sokat eszik.
Igazán boldogok vagyunk, hogy Lili a családunk része lett. 
 
További jó munkát kívánok Nektek!
 
Üdvözlettel:
N. Lászlóné"